Telefon 71 72 17 10

Vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål herunder.

Hvad er Singapore Arrival Card

Det er en elektronisk ankomstformular der skal sendes til Singapores myndigheder inden ankomst. Du kan udfylde og sende oplysningerne, når der er mindre end 3 dage til din ankomstdag. Dvs. at hvis du f.eks. ankommer til Singapore 20 januar, så kan du tidligst sende dine oplysninger 18. januar. Efter du har udfyldt og sendt oplysninger modtager du normalt en bekræftelse på din email nogle få minutter efter.

Link til formularen here

Singapore Arrival Card
Singapore Arrival Card

Skal jeg søge om visum til Singapore?

Nej, som dansk statsborger modtager du ved ankomst automatisk et 30-dages turistvisum.

Hvor lang tid går der fra jeg bestiller til min rejse er bekræftet?

Normalt kan vi have det hele bekræftet inden for 1 uge. Ofte hurtigere.

Skal jeg have rejseforsikring?

Når du planlægger din næste rejse, er det vigtigt at huske på at have en god rejseforsikring. Uanset om du skal til Singapore eller et andet spændende sted i verden, er det altid en god idé at være forberedt. En rejseforsikring kan dække dig i tilfælde af uforudsete hændelser, som kan opstå under din rejse.

Kontakt os for mere information.

Kan jeg betale med kreditkort i Singapore?

Ja, stort set alle steder kan du betale med kreditkort som Visa og Master kort. På nogle “Food Courts / Hawker Centers” er det ikke altid der kan betales med kort. Derfor er det godt en have en smule kontanter på hånden. Du kan hæve kontanter i hæveautomater (ATMs) mange steder rundt omkring i byen.

Kan jeg ændre min booking?

Det kommer meget an på hvor tæt på afrejse du er og hvilke betingelser din rejse er købt under. Kontakt os for mere information.

Kan jeg afbestille min rejse?

Ja, men hvad der kan refunderes afhænger af vores normale rejsebetingelser og hvad vi kan få refunderet fra vores samarbejdspartnere. Kontakt os for mere information.

Har du brug for mere hjælp?

Ring til os på 71 72 17 10

Eller email info@verdensrejser.dk