Telefon 71 72 17 10
Singapore Sling på Long Bar - Raffles

Nyd en Singapore Sling på Raffles Hotel

Raffles Hotel: Et historisk ikon

Raffles Hotel Singapore - Prestige Hotel
Raffles Hotel Singapore – Prestige Hotel

Er du i Singapore er et besøg til det ikoniske Raffles Hotel for at nyde en Singapore Sling en “Bucket List” oplevelse. Et sted fyldt med historie og elegance. Raffles Hotel blev åbnet i 1887 og er et af Singapores mest berømte og luksuriøse hoteller. Dette storslåede koloniale mesterværk har været vært for utallige berømtheder, politikere og forfattere gennem årene.

Long Bar og traditionen med peanuts på gulvet

Long Bar på Raffles Hotel er kendt for sin unikke atmosfære og tradition med peanuts på gulvet. Traditionen stammer fra kolonitiden, hvor det blev set som et tegn på gæstfrihed at tilbyde peanuts, og gæsterne blev opfordret til at smide skallerne på gulvet. Denne skik har overlevet gennem årene og giver Long Bar en autentisk og charmerende stemning.

Oplev historien bag Singapore Sling

Singapore Sling på Long Bar - Raffles
Singapore Sling på Long Bar – Raffles Hotel

Den berømte Singapore Sling blev opfundet netop her i Long Bar i 1915 af bartenderen Ngiam Tong Boon. Denne forfriskende cocktail, lavet med gin, cherry brandy, Cointreau, benedictine, grenadine, ananasjuice, limejuice og en dash angostura bitter, blev hurtigt en favorit blandt besøgende og har sidenhen opnået ikonisk status.

Bordreservation på Long Bar

Lad os arrangere bordreservationen for dig, så du kan nyde din Singapore Sling i de historiske omgivelser på Long Bar, Raffles Hotel. Dette er en oplevelse, du ikke vil gå glip af, og en perfekt måde at indfange essensen af Singapores rige kultur og historie. Kontakt os for bord bestilling.